रेड्प्लस प्रक्रियाका जटिलता (Redplus prakriyaka jatilata) (Journal of Forest and Livelihood, 2016)
Not available (उपलब्ध छैन )Journal of Forest and livelihood (हाम्रो बन सम्पदा)बर्ष ११, अंक १, २०७०/२०१३ पेज : ८-१४