के नेपाल रेड्प्लसका लागि तयार भइरहेछ ? रेड्प्लास तयारी प्रक्रियाको विश्लेषण (ke Nepalma redplus lagi tayar bhairahechha ? Redplus tayari prakriyako bishleshan (Journal of Forest and Livelihood, 2016)
Available with full text.Journal of Forest and livelihood (हाम्रो बन सम्पदा)बर्ष ११, अंक १, २०७०/२०१३, पेज : १५-२५