रेड्प्लसमा समानताको सबाल Redplusma Samanatako Sabal (Journal of Forest and Livelihood, 2016)
Not available.उपलब्ध छैनJournal of Forest and livelihood (हाम्रो बन सम्पदा)बर्ष ११, अंक १, २०७०/२०१३ Page : 32-36