बन समुहमा आन्तरिक सुशासन र रेड्प्लसको प्रतिफल (Journal of Forest and Livelihood, 2016)
Available with full text.Journal of Forest and livelihood (हाम्रो बन सम्पदा)बर्ष ११, अंक १, २०७०/२०१३, पेज : ३७-४८