रेड्प्लसमा सुशासन र लाभाम्स बाँडफाँड : सरोकारवालाको दृष्टिकोण Redplusma Sushan ra Lavamsa Banfaat : Sarokarwalako Dristikon (Journal of Forest and Livelihood, 2016)
Not available.उपलब्ध छैनJournal of Forest and livelihood (हाम्रो बन सम्पदा)बर्ष ११, अंक १, २०७०/२०१३ पेज : ४९-५७