रेड्प्लस प्रक्रियाका जटिलता (Redplus prakriyaka jatilata) - भोला Bhola, भट्टराई Bhattarai (Journal of Forest and Livelihood, 2016)
Not available (उपलब्ध छैन ) Journal of Forest and livelihood (हाम्रो बन सम्पदा) बर्ष ११, अंक १, २०७०/२०१३ पेज : ८-१४