बन समुहमा आन्तरिक सुशासन र रेड्प्लसको प्रतिफल - पौडेल Poudel, बिष्णु Bishnu हरि Hari; पौडेल Poudel, गोबिन्‍द Govinda; लुइंटेल Luintel, हरिशरण Harisharan (Journal of Forest and Livelihood, 2016)
Available with full text. Journal of Forest and livelihood (हाम्रो बन सम्पदा) बर्ष ११, अंक १, २०७०/२०१३, पेज : ३७-४८