हरि साई कृष्न साईको भारत - फुलारा Fulara, टीकाराम Tikaram (DMC Research Journal, 2018)
प्रस्तुत आलेखमा हरि साई कृस्न साईको भारतको सङ्कलन गरी अध्ययन गरिएको छ । यस क्रममा सङ्कलनस्थल, प्रमुख बाचक र सहभागीहरूको परिचय दिई भारतको परिचय, पाठ, सन्दर्भ र आशय अर्थात् निष्कर्ष दिइएकोछ । प्रत्येक पृष्ठको अन्त्यमा उक्त पृष्ठमा प्रयुक्त स्थानीय कठिन शब्दहरूको नेपाली भाषामा अर्थ खुलाइएको छ ।