बाटो कथामा संयोजन A combination of path stories - अधिकारी अनिल; रेग्मी रेखा; भट्टराई खगेश्वर; कार्की बेनुबहादुर (A Bi-annual South Asian Journal of Research & Innovation, 2023)
Available with full text.