बाटो कथामा संयोजन A combination of path stories - अधिकारी, अनिल; रेग्मी, रेखा; भट्टराई, खगेश्वर; कार्की, बेनुबहादुर (A Bi-annual South Asian Journal of Research & Innovation, 2023)
Available with full text.