नेपाली साहित्यिक शब्दभण्डारले नेपाली छापा माध्यममा पारेको प्रभाव Nepali Sahityik Shabdabhandarle Nepali Chhapa Madhyamma Pareko Prabhav - दाहाल Dahal, जनार्दन Janardan (NUTA Journal, 2019)
Not available.