अन्तरिम शासन २०११–२०१५ मा राजा महेन्द्रको भूमिका {King Mahendra's role in the interim regime 2011–2015} - गौतम Gautam, बद्रीनारायण Badrinarayan (Patan Prospective Journal, 2022)
Available with fulltext.