इन्दिरा प्रसाईको 'उसको लोग्ने र बिरालो' उपन्यासमा अस्तित्ववादी नारीवाद {Existential feminism of Indira Prasai in her novel 'The Man and the Cat'} - अर्याल Aryal, अम्बिका Ambika (Patan Pragya, 2022)
Available with fulltext.