(untitled) (SIRJANĀ – A Journal Of Arts and Art Education, 2017)
नेपाली हस्तकलाका क्षेत्रमा गलैंचाले महत्त्वपूर्ण स्थान ओगटेको छ । हामीकहाँ व्यावसायिक रूपमा गलैंचा उद्योग निकै विस्तार भइसकेको छ । प्रस्तुत छोटो लेखको उद्देश्य गलैंचा डिजाइनका लागि आवश्यक ग्राफिङबारे जानकारी दिनु रहेको छ । Carpets occupy an important place in the field of Nepali handicrafts. We have carpets commercially The industry has expanded a lot. The purpose of this short article is to design a carpet Giving information about graphing.