काठमाडौँ उपत्यकाको एक महत्त्वपूर्ण पौभा : मजुवज्र र वज्रधातेश्वरी {An important plant of Kathmandu Valley: Majuvajra and Vajradhateshwari} (SIRJANĀ – A Journal Of Arts and Art Education, 2024)
Not available