सूर्य गिरफ्तार सङ्ग्रहका कवितामा किरात सभ्यता Kirat Civilization in the Poems of Surya Arrested Collection - सुबेदी Subedi धनप्रसाद Dhanprasad (Triyuga Academic Journal, 2021)
Available with fulltext.