छापामा बलात्कारका घटना : सामाजिक बिशेषता र कारक तत्वहरुको विश्लेषण {Incidents of Rape in the Press: Analysis of Social Characteristics and Factors} (Triyuga Academic Journal, 2021)
Available with Full text